Our story

Al Seasons COMFORT

MAKE THE BEST USE OF YOUR SPACE

Pasarela Sistem, Novi Sad

Kompanija Pasarela Sistem bavi se projektovanjem i opremanjem tendi i pergola. Nalazimo se u Novom Sadu u ulici Senteleki Kornela 18.

Pasarela Sistem svojim klijentima nudi optimalna rešenja u pogledu kvaliteta, dizajna, roka trajanja i cene za svaki objekat na zadovoljstvo naših klijenata, i naravno, sve je usklađeno sa važećim propisima i standardima.

Pasarela Sistem čine projektni biro koji čine stručnjaci iz oblasti građevine, arhitekture i dizajna, tako da objekte opremamo po sistemu: od projektovanja, preko izrade, do isporuke i montaže opreme.

Ovakav sistem rada daje nam mogućnost da radimo vrhunsko projektovanje najrazličitijih tipova tendi i Palmiye modele inkorporiramo u sve objekte i svaki dizajn.

Tende

Posebna inovativnost upotrebe tendi ogleda se u mogućnosti maksimalnog iskorišćenja otvorenog prostora, balkonaterase ili bašte u različitim vremenskim prilikama. Tende su vrhunskog kvaliteta, i svugde primenljivog dizajna. Različiti koncepti dizajna omogućavaju potpunu usklađenost sa vašim prostorom, a ostavlja i poseban utisak kod letnjih bašti kafića i drugih ugostiteljskih objekata.

Pergole

Pergola predstavlja moderan pokretni krovni sistem koji je dealan za zaštitu od sunca, vetra i kiše u Vašim objektima, ugostiteljskim baštama. Pergole mogu biti i prošireni deo vašeg doma, otvorenog prostora koji je ujedno pored praktičnosti i lep dekorativan detalj. Naše Four Seasons Pergole sa 17 proizvoda je sistem tendi koji vam omogućuje proširenje vanjskog prostora i njegovu upotrebu tokom cele godine. Sistem pomičnog krova sa svojim ravnim linijama i modernim dizajnom, omogućuje zaštitu od sunca, kiše i snijega.

Svi proizvodi iz naše ponude su pokriveni garancijom i uslugama servisa.

You can contact us for all you want to earn about our products and services.